vrijdag 7 augustus 2009

400 een record voor Noordwijkse Huizen

Vandaag geen nieuw onderwerp in ´Noordwijkze Huizen´. ´NH´ Ligt in katzwijm moet u weten. Vierhonderd bezoekers gisteren. Een record dat niet snel zal worden geëvenaard of u moet beginnen met alle onderwerpen nog een keertje door te lezen. Geloof die 400 andere bezoekers, heus het is de moeite waard!

NASCHRIFT
Zul je net zien, ga je er een paar daagjes tussenuit, wordt direct je record gebroken: 431 op 12 augustus. Dank geachte lezers! Gaat zo Voort!

Na-NASCHRIFT
Dan voor de derde keer in één maand wordt het record verbroken. Op 21 augustus zijn er 520 bezoekers. Ongelooflijk veel. Een record dat bijna niet overtroffen kan worden. Maar dat is aan u lezers! Stuur door naar vriend en vijand. Noordwijk in de Hoofdrol!

Na-Na-NASCHRIFT
Opeens: en ja hoor weer in een vakantie periode komt er op 20 december 2009 het enorme aantal van 784 bezoekers voorbij. Dat is mooi! Bedankt beste kijkers.

Na-Na-Na-NASCHRIFT
Vandaag, 15 juni 2010 komt de totaal-teller voor het eerst boven de 100.000 bezoekers. Honderdduizend! Dat is meer dan Noordwijkse Huizen ooit had kunnen bedenken. Dank voor alle support dierbare bezoekers. Wordt vaste klant, het kost toch niets, dan blijft u op de hoogte van al dat Noordwijkse wel en wee!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen