zaterdag 5 november 2011

Villa 'De Koekoek'


Mocht Noordwijkse Huizen op 10 november a.s. de Hoofdprijs winnen in de staatsloterij dan is ze "mijn" ! Die romantische in de zuid-duinen gelegen villa "De Koekoek". Het uit 1917 stammende Rijksmonument ,schepping van A.H. Wegerif, architect met wie u al kennis maakte in de speelfilm "De Kribbebijter" bouwde het huis in opdracht van de familie van Leeuwen. Nu, mag u haar, voor een stukkie 3 miljoen plus hebben,  luister naar de makelaar, die in een boeiende video zijn koopwaar aanprijst.
Nu nog op zoek naar de opnames uit de TV serie ''Juliana" van de EO. Zoekt u mee? Trouwens, die Wegerif is een interessant kereltje. Van vele markten thuis. Decorbouwer van Nederlandse speelfilms, voorzitter van de Haagsche Kunstkring, aanjager van de Olympische Spelen in Nederland, deskundige op het gebied van het bouwen van flats en zo zijn er nog wel wat momentjes te vinden waaruit mans veelzijdigheid blijkt en dit is zijn: Architectuur.
PS-De aankoop van de KOEKOEK gaat niet door hoor, het was weer een niet in de Staatsloterij!  Zolang de Rijksdienst voor het Culturele Erfgoed maar goed blijft opletten, wacht uw Noordwijkse Huizen nog even op de hoofdprijs! Zou collecteren ook mogen?