woensdag 28 mei 2014

Een Lintje voor Louis


Een Lintje voor Louis.......laat zien dat Noordwijk als één man achter haar inwoner én het Nederlandse voetbalteam staat! Dat lintje voor van Gaal, dat zit zo: Bij het Kerkje van 'Do Senhor do Bonfim' in Salvador, speelstad van Holland, is het traditie om groot geluk te verkrijgen door het knopen van een lintje. Knoop het lintje om de pols met drie knopen en doe daarbij een wens, bijvoorbeeld het behalen van het wereldkampioenschap voetbal ( niet hardop zeggen natuurlijk)  even wachten en tegen de tijd dat het lintje vanzelf los laat is de wens in vervulling gegaan. Eigenlijk moet je dan tegelijkertijd een tweede lintje knopen aan het hek van de kerk van Senhor do Bonfim, mocht de afstand iets te ver zijn dan zal het geknoopt aan de antenne van uw auto ook heus wel helpen......en die lintjes zijn ook in Nederland te bestellen zie hier !
Weet u trouwens dat de Braziliaan de sport Foetsjibal noemt? Klinkt goed!
De landen die in Salvador spelen worden welkom geheten op het plein in de bovenstad.....met Holland op de middenstip. Dus nu allemaal vlug die lintjes aan de antennes knopen...... succes verzekerd!


Tot slot, verspreidt dit bericht over alle sociale media......met een schat aan oranje Noordwijkse lintjes is die cup straks voor ons.....Cup Holland, Cup!