donderdag 8 maart 2018

Prachtige Noordwijkers, Arie en Nico Meeuwenoord
De Competitie, Noordwijk 26 september, Vergane Glorie, van Nieuw naar Slooppand


Het gaat zoals het gaat me die dingen........je zit gezellig aan een bakkie en dan zegt er iemand, waar is Nico Meeuwenoord eigenlijk gebleven,,,,,zie hem nooit meer, en dan is er altijd weer iemand in het gezelschap die roept.......pas nog gezien! Hij maakt het naar omstandigheden wel maar woont niemand in Noordwijk.......en ongetwijfeld zullen Nico's oren warm zijn aangelopen, want er gingen heel wat mooie herinneringen aan mooi Nico over tafel......prachtig. Kunnen  deze afleveringen ook nog wel bij! Groeten van ons allemaal Nico, het ga je goed!

Manege Meeuwenoord Vergane Glorie
" Arie Meeuwenoord stond op een late zonnige augustusmorgen bij zijn "stallenbouwval"aan de Noordzeestraat achter hotel "Noordzee" tevreden glimlachend....." De eerste zin voor de geschiedschrijving van de Manege Meeuwenoord wordt u hierbij in de schoot geworpen.....of beter nog: zullen we er een roman van maken.  Ontembare paarden, tembare mannen en schoonheden van vrouwen: Wild West in de Noord. De film is er al: doen hoor, die boeken......bestsellers, stuk voor stuk!
.

 Elisabeth Taylor, Mia Farrow, een receptie in het Casino, slipjachten (waarbij alleen die met paarden worden bedoeld), zondagruiters en paardedieven.........de hele grote vakantie gaan we er aan besteden, aan die boeken, volg ons op E-Book.

 Maar dan tot slot het roemloze einde.  Manege Meeuwenoord, opnieuw een bouwval in de Noord. Waar zelfs de duinwandelingen niet meer van start gaan. Wat doet Noordwijk toch met die attracties die iets toevoegen aan haar status van badplaats. Afschoffelen dat is duidelijk? Willen we het anders?

Hallo Allemaal.......wat jammer nou........van die manege........
écht jammer........waar is het nu toch zo fout gegaan met die uiterst populaire locatie naast de trimbaan.....u krijgt het overzicht hier nog een keertje in de herhaling......
Het komst vast allemaal weer goed......Hallo Allemaal.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten