donderdag 19 juni 2014

Louis van Gaal voor Burgemeester

Jaap Smit, Commissaris van de Koning met de gemeente Noordwijk in zijn pocket stelde bij de profielschets voor de nieuwe burgemeester van de fraaie bloemenbadplaats aan de raadsleden voor: "Misschien moeten we Louis van Gaal gewoon halen."
Dat is natuurlijk de enige en juiste oplossing voor Noordwijks Bestuurlijke Probleem. Als toekomstige opvolger van burgemeester van Gaal stellen we maar direct Dreamchaser Memphis Depay voor.....wat een lekker gassie, je zou 'm blijven knuffelen en dan ook nog het winnende doelpunt scoren......Memphis for ever in Noordwijks Hart!
 Compliment! Dat is nu netjes gezegd door Roel Wiche, sport redacteur bij HDC Media: ".....alle tactische polemieken die praathuis Oranje omringen" ..... Dat PRAATHUIS ORANJE.....een verschrikking.......voelen die leuterende ouwe wijven op die bank voor de tv hun schoothondje snoepies voerende nu echt niet dat ze zwaar uit de tijd zijn. Doorschakelen naar een ander net helpt ook geen zier. Zelfde school met nog meer leuter-lol onder het motto 'hoe zwets ik een avond vol'! Zou Noordwijkse Huizen baas van de media zijn, stonden ze toch zeker 5-3-2-3-4-5 met zijn allen op de keien, wat ook zo erg is, gaan ze direct in België aan de slag....arme Belgen, ze verdienen beter dan een een paar blokjes overjarige ouwe Goudse...... Moest toch even van het hart!