dinsdag 11 april 2017

De Intuïtie van een Noordwijkse Blogger, Twee Knaapjes in het Zand

Na al de mooie strandplezierbeelden uit de voorgaande aflevering, helpt verder zoeken tussen de overstelpende hoeveelheid Noordwijks Bloggers materiaal me aan een aflevering uit het alter-ego blog Noordwijkse Stranddingen aan de afbeelding van twee knaapjes in het Noordwijkse zand.......("gassies" zouden ze daar zeggen) en krijgt u de tekst van dit in november 2013 in de blog Stranddingen  opgetekende verhaal:
Je komt ze tegen als foto's op het internet, naamloze mannetjes, twee knaapjes spelend op het strand van Noordwijk. Hoeveel duizenden van dit soort foto's zouden er zijn gemaakt, van andere knaapjes, ook op het strand van Noordwijk, geregistreerd voor het nageslacht.......jammer alleen dat de beelden blijven en het verhaal erbij verdwijnt. Wie zijn de jongetjes, welke zomer was het, ach misschien is dat ook niet zo heel belangrijk meer, die ventjes hadden het naar hun zin, toen op die zonnige dag in een ver verleden, met hun schepjes en emmertjes......dat er nog maar heel veel foto's mogen volgen! Van spelen in het zand op het Noordwijkse strand. Veel plezier!
Mocht u straks in de Lentezon verpozen in uw strandstoel aan het Strand van Noordwijk, lees dan  verder in de EMOTIE van Noordwijk........hartstocht voor de zee, over liefdes en levens, verliezen en reddingen .........