vrijdag 19 mei 2017

De Intuïtie van een Noordwijkse Blogger: Noordwijk Bouwt naar de Toekomst


Misschien bent u nog op zoek naar een bescheiden hutje in de Noordwijkse duinen............verdiep u eens in de plannen die de Gemeente Noordwijk publiceert. Nog  eventjes sparen en dan kunt u komen genieten:
"Noordwijk bouwt. Een greep uit de projecten
Er wordt gebouwd in Noordwijk. Heel veel projecten zijn gestart. Anderen bereidt de gemeente voor. Hieronder een overzicht van wat er allemaal gebeurt. Het zijn vooral de projecten waar de gemeente in actief is. Ook vindt u verwijzingen naar extra informatie.
Noordwijk aan Zee
Noordwijk Binnen
Middengebied
Nieuw Oost
Bedrijventerreinen
Overige projecten
Zeewaardige maquette | Noordwijk ZeewaardigVan de Grent tot het Wantveld. De gemeente werkt met externe partijen aan een strategie voor het verder ontwikkelen van het gebied in Noordwijk aan Zee. Een Masterplan. Alle aspecten komen er in aan bod zoals bouwen, parkeren, doorstroming verkeer, sport- en culturele voorzieningen, winkels, restaurants en groen. Op dit moment laat de gemeente een maquette maken om voor iedereen inzichtelijk te maken over welk gebied het precies gaat en om te laten zien op welke plekken gebouwd kan worden. We verwachten dat u de maquette in april 2017 kunt bekijken. Waar hij komt te staan? Dat maken we nog bekend."