zaterdag 20 mei 2017

De Intuïtie van een Noordwijkse Blogger, Cultuur (na de Vis) wordt Duur Betaald

Mijn goeie, beste, mooiste en meest beminde "Witte Huis". Beloof je;  eindelijk eens de bouwgeschiedenis te gaan uitzoeken....helpt u ook een handje mee? Doe mee met de zoektocht naar Adriaan Willem Weissman in Noordwijk!"
Kreeg Noordwijkse Huizen ook maar eens overheids-subsidie om een mooi publicatie over Weissman te maken,

ontwerper van de badplaats Noordwijk te laten verschijnen! In de stijl van een wandelpad door het dorp  voor de hier  bij Noordwijkse Huizen al uit den treure geroemde schilder Lieberman. 65.000 Euro is er gevraagd; de Gemeente heeft een startsubsidie van 8.000 euro gegeven en één fotopaneel kan worden geadopteerd voor 2.500 euro............ach leest u het zelf maar even na in de weekendkrant van vrijdag 19 mei 2017 op pagina 13!

Ben best jaloers........dat geef ik toe.........maar ik ben een slechte padzoeker en er zeker niet in geslaagd als padvinder te infiltreren op het schemerige pad naar subsidies.........en graag brengt  Noordwijkse Huizen haar  gelijknamige Blog onder de aandacht van de Stichting Max Liebermann Noordwijk die zich afgelopen woensdag 17 mei 2017  presenteerde in Museum Noordwijk.....met slechts één aanbeveling: lees ook eens in de al sedert 2008 bestaande blog........zoveel details over Max Liebermann, heb ook nog veel meer boeken én culturele kennis over de man, mag u inzien en zelfs hebben én helemaal gratis...............