maandag 23 september 2013

Goedemorgen Noordwijk

 Goedemorgen Noordwijk: is dat even wakker worden. Leiduynstate!  Plan Burgland! Het wordt de hoogste tijd om de wekker te zetten. Hup uit de veren. Wat dacht u van fondsen werven:  Marathon wandelen,  rondje Parallel Boulevard -Nicolaas Barnhoornweg. Geld bijeenlopen met een goed doel; het behoud van dit ontzettend leuke stukje Noordwijkse geschiedenis.....zet uw ergernis om in positieve energie: Pak die Panden! Komt het toch weer allemaal goed!
bron

Hier heeft u ze dan de plannen zoals ze op de site van Burgland zijn te vinden . Hoe is Noordwijk toch aan zo'n Stolwijker Projectontwikkelaar gekomen? Altijd lekker natuurlijk, zo'n brokkie boerenkaas, zeker die van Burger de Jong van de Noordwijkse Markt. Maar toch! Met die boerenhandel lijkt niks mis zo op het oog en met de bedrading komt het ook helemaal goed volgens  de tekeningen  die bij de Gemeente zijn in te zien.
Heeft u dat dan allemaal gehad, is er ook nog de Huis ter Duinstraat die op de schop gaat. Wordt het uiteindelijk toch nog weer gezellig! Wijntje? Stukje kaas erbij?