zondag 24 mei 2015

De Competitie, Noordwijk 24 mei

Pinksterdrukte bij de tram,  op de zaterdag vóór Pinksteren worden er op de N.Z.H.T.M. tramlijnen Scheveningen-Katwijk-Noordwijk 34.000 personen vervoerd, het jaar 1933. Op Pinksterzondag nog eens 50.000 en op Pinkstermaandag maar liefst 70.000 naar zon en zee smachtende mensen. In 1921 snorden er automobielen en motorfietsen over de Boulevard. Druk, druk, druk. Om u een indruk te geven van de drukte van vandaag op deze eerste Pinksterdag 2015 wordt u rechtstreeks verbonden met de Webcam . Hoe leuk is dat?
Maar ook aandacht voor ondernemende ondernemers. Een crisisjarenpionier als Lou van Sterkenburg....raakte zelden uitgeput in het bedenken van nieuwe aandachttrekkers voor de badplaats......sport en spel en aanbiedingen, veel service voor aangename prijzen.....man zou ook vandaag de dag nog een aanwinst voor het badbedrijf betekenen.....Hoe zien uw wensen er uit voor de komende  15 jaar?

U bent natuurlij kvandaag de hele dag buiten geweest, genoten van het warme zonnetje en van de enorme drukte van Noordwijk bezoekers. Geen parkeerplek te vinden en de stoelen op de terrassen waren ook uitverkocht......allemaal.....en nu dan maar huiswaarts getogen, en kijk eens hoe helder strand en zee  om kwart voor tien in de avond nog te zien zijn met in de verte het knipogende vuurtorenlicht, wat een uitzonderlijke dag.......