donderdag 11 juni 2015

De Competitie, Noordwijk 11 juni


verdwenen
Wat doet die melkboer daar op het strand van Noordwijk aan Zee bij het uit zee aangespoelde monster. Een mijnenveegtuig, dat de Nederlandse mijnenveger "Roompot"dezer dagen tijdens harde wind verloor. De lengte van het gevaarte bedraagt 16 meter de middellijn ongeveer 150 meter, het gewicht circa 16 ton. Ach die melboer is vast ingehuurd door de creatieve fotograaf voor de levering van.....een pot room! Grappig!

Machtig mooi die oude blog afleveringen, 11 juni 2010 schrijft de Blog Noordwijkse Huizen het volgende:

Vreemde vaartuigen. Gestrand in Noordwijk. Weer eens wat anders om alvast in de ware voetbalstemming te komen. Nederland wereldkampioen voetbal? Noordwijkse Huizen denkt van niet. Veel te weinig Noordwijk in het voorbereidingspakket van het Nederlandse Elftal. Maar wie weet! Laat de leeuw maar brullen!

Zin om eens een mijnenveger in het echt te bewonderen ga dan op 19-20 of 21 juni (2010) naar Vlaardingen en geniet daar van het Maritiem Stadsfeest!
................

Alweer vijf jaar geleden dat de hier aangekondigde evenementen nog in de aanbieding waren....we werden geen wereldkampioen en ook werd geen deel uitgemaakt van het Maritiem Stadsfeest: veel te druk met het leven van alledag!