dinsdag 9 juni 2015

De Competitie, Noordwijk 9 juni

Druk hè........vroeger zou je gezegd hebben mijn hoofd loopt om bij alle drukte van de afgelopen dagen.....leuke dingen. Dat wel....! Feestjes en partijtjes en vieringen en wat is er nog meer te bedenken aan gelegenheden met veel gasten en
bezoekers. Gewoon, om het maar eens op zijn plat Noortuks te zeggen: KEUN! Piet weer gesproken en Jan weer gedag gezegd en "Hallo"tegen Willem, ook een hele tijd niet meer gezien. Niet veranderd trouwens. En daar die grijze ster....nog mee op dansles geweest.
Jaaroverzicht Noordwijkse Huizen uit 2013: Zomerdrukte
Hoogste tijd nu de rust weer wat terugkeert terug de duiken in de geschiedenis van onze trouwe badplaats......duikt u mee?
Kijkt u mee naar de drukjte van die 14e juli 1931.....Let op de kleinigheden.....ziet u die benzinepomp staan op de oulevard en ernaast een jongetje hangen, geklommen aaan het hek, het vrouwtje in klederdracht in de uiterste rechterhoek, de man met de koffers op de parkeerplaats, de eenmzame fietser, twee bootjes op het strand, ach zoek zelf nog even verder...een levende dag uit 1931 verschijnt zo voor uw oog......geen tv voor nodig!