vrijdag 12 juni 2015

De Competitie, Noordwijk 12 juni


Goedgekeurd en toch wurmen. Dat is nu bepaald geen reclame voor Hollands ziltste delicatesse. Daarom klimt deskundige J.Hoek uit Noordwijk in de pen en doet eens haarfijn uit de doeken, hoe men aan dat fabeltje komt. Petje af voor deze haring-strijder!
Het stond geschreven in de blog van 12 juni 2009.....Maar nu: De nieuwe haring komt eraan.....ze is heden iets verlaat, ze zijn nog te mager, dus ff wachten!  50 jaar geleden was er ook al trammelant.....er zaten wurmen in de haring......handig als je wilde gaan vissen, proviand en aas in één mandje. Waren de tijd toch ver vooruit....die dorpsluiden van toen! Mocht u met uw uitgeworpen hengeltje dan misschien wel een zeemeerdame hebben gevangen? Weet u niet waar u haar moet laten? Er staat nog een mooie kamer leeg in Noordwijk aan Zee: voor eene eenige juffrouw om bij gehuwde lieden zonder kinderen te komen inwonen.........pikante situatie.......eet rustig uw Hollandse Nieuwe, beste mensen!verdwenen.....
verdwenen
verdwenen
 Zeebad Noordwijk. Geleegenheid voor eene eenige Juffrouw, om bij gehuwde lieden zonder kinderen te komen inwonen. Netten stand. Billijken conditiën. Wat te denken van zo'n ménage à trois?