vrijdag 24 juli 2015

De Competitie, Noordwijk 24 juliSoms zou ik zo graag.......nog een keertje in zo'n autootje stappen bij die vrolijke mijnheer Ohlenslagers en dan scheuren langs de  golfbaan en mij helemaal leeg trappen op de knerpende pedalen..... mooi toch.......maar nooit eerste geworden!  Story of my life!!! Dus nu maar even de herkansing ter inspiratie van al die andere Noordwijk Bloggers:

Toen de Golfbaan geen Golfbaan meer was en het Autocircuit geen Autocircuit was geworden kwam de
Flying Arrow Renbaan in Noordwijk aan Zee en was hét evenement voor de jonge badplaatsbezoeker geboren. Een prachtige auto racebaan voor de coureur in spé. De kans op een echt circuit in Noordwijk was bij Zandvoort aan de grond gelopen dus bood dit evenement een mooi alternatief.
In een door Medinos ( was dat niet het merk van vaders tandpasta, gele tube-zwart hondje of zoiets?) gesponsord wagentje scheurt burgemeesterszoon Maarten van Berckel (of in  ieder geval zijn Lookalike) door de bocht. De renbaan werd parkeerterrein en is dat tot op heden gebleven omzoomd door wat laag en bescheiden hoogbouw. Voor hoe lang nog?  Kijkt u nog één keer naar het filmpje. Staat u er ook bij?