maandag 6 april 2015

De Competitie, Noordwijk 6 april


"Zo, nu had ik het zo gedacht".......wanneer 'het woord' van moeders de vrouw ons op Tweede Paasdagmorgen wekt uit onze jetlag van een retourtje Big Apple en ons haar dagprogramma ontvouwt zijn we binnen een seconde klaarwakker.
Zestien kilometer wandelen! Rondje Noordwijk langs strand, bollen en herten!  Langs en door de mooiste plekjes van het Langeveld. De niet wandelvaardigen worden aan het kleuren gezet en voorzien van heerlijke Paasversnaperingen gaat de rest op pad.


Volg de routebeschrijving uit de krant of trek een eigen plan, zak het strand af richting Noordwijk en bekijk het dorp vanaf de hooggelegen Koepelweg.....waar de bloeiende narcissen het land zonnig geel kleuren.....
Te vermoeiend? Gun uw gepijnigde stappers rust bij het Huis ter Duin, neem een versnapering en bel een taxi voor een stille aftocht..........heerlijk lui bollenzondagje geworden, die tweede Paasdag 2015! 
Geen zin in dit alles.....gewoon 6 april invullen in het 'zoeken in deze blog'  klik een onderwerpje aan en dat leidt (of lijdt)  weer tot urenlang lusteloos lezen. Spreek u misschien morgen weer!