zaterdag 22 augustus 2015

De Competitie, Noorwijk 22 augustus

Van Duna-Deli naar de Landbouw  is een  logische overgang wanneer  je het verdwenen horeca-imperium van Wim van Rheenen er bij betrekt.  Jarenlang regeerde hij op de burcht boven de Grent.....en  volgden er etablissementen als "De herbergh" en "De Landbouw"en welke zaken er nog meer aan de keten werden toegevoegd. 
"
Over  "De Landbouw" is hier al vaker geschreven....nog  even ter opfrissing van uw geheugen. Te beginnen met de oudste  vestiging, die aan de Oude Zeeweg aan de voet van de Grent.

donderdag 31 januari 2013


Lunchroom de Landbouw, Oude Zeeweg


 Je ziet het direct, die hebben lekker poffertjes en wafels gegeten bij Lunchroom "De Landbouw" aan de Oude Zeeweg in Noordwijk. De chauffeur heeft de auto al voorgereden en nu gaat het gezelschap huiswaarts. Wordt nog dringen in de voiture: Vier volwassenen, één kind en al die poffertjes....en de chauffeur.... niet te vergeten! Maar gezellig is het wel! Trouwens, met die auto is het ook weer helemaal goed gekomen: geen [brand] luchtje meer aan te ontdekken!
 Ook helemaal goed gekomen is het met die serveerjuffrouw: "De bediening boven alle lof." Kent iemand nog het verhaal van zijn grootmoeder die daar de poffertjes rond diende? Leuk voor het nageslacht!

'Noordwijk aan Zee - Oude Zeeweg'

maandag 22 maart 2010


Café Restaurant De Landbouw

Zo, op deze maandag moet u het maar even zelf uitzoeken. Komt van het mooie weer gisteren veel te lang en gezellig op het terras blijven plakken! Krijg je een houten kop van. Ú krijgt 12 berichten. Over Café Restaurant De Landbouw . Maak er zelf maar een verhaal van en heeft u er zelf nog wat aan toe te voegen? Het mailto-adres staat hiernaast!

 
Er  is nog veel meer te vinden in connectie met dit onderwerp, maar voor vandaag moet dit maar voldoen!