dinsdag 3 november 2015

De Competitie, Noordwijk 3 november, De Cats in Noordwijk, End of the ShowThe Cats in Noordwijk, het is u vast ontgaan. die aflevering van 3 november 2010, The Cats in Noordwijk.....treden op in de Bowling........werkt die nog, eigenlijk , die Bowling.......wacht de uitnodiging maar af.....ga het wel afzeggen hoor.......motoriek is wat sleets geraak in de afgelopen periode.....vandaar. Voor de Cats is het al weer een heel poosje afgelopen......einde oefening.......brengt ons terug op de aflevering van gisteren........al die begraafplaatsen.......The End of the Show......
"Nederlands Rijkste Popgroep uit het klompenstadje Volendam -The Cats- was gisteren in Noordwijk. Ze bezochten hier het Noordwijkse bowlingcentrum aan de Van Panhuysstraat om eens te kijken hoe dit alles organisatorisch in elkaar zit. De groep met de beste"'Palingsound' van de wereld is namenlijk van plan in Volendam een bowlingcentrum op te richten."
De wereld was nog in afwachting van de komst van Jan Smit, collega's  Nick en Simon en de 3J's en wat ander zangtalent er nog voor prachtigs  uit Volendam zou kunnen komen. Die bowling naar Noordwijks voorbeeld  is er vast wel in bedrijf gegaan en The Cats? Die klonken  zo !