donderdag 15 oktober 2015

De Competitie, Noordwijk 15 oktober 
De 15e oktober brengt ons vandaag terug bij de ' De Glasbaars' te Noordwijk, om precies te zijn bij de accommodatie waar werd vergaderd. Bij Pension LIANO op de hoek van de Prins Bernhardstraat  en de van Galenstraat. Een druk bevolkt lokaal met een frisse Duitse OPEL op de stoep en een nog van alle smetten vrije  Duitse VOLKSWAGEN.....er achter geparkeerd vervoersmiddelen van de in Liano ingetrokken  Zimmer mit Früstück leuten. Ja Schnapps und Spass dass zal gezellig sein......Wie genieten daar van het zonnetje in de van Galenstraat? Is dat El de Haas op het muurtje en mevrouw van Dalen voor de Deur en wie poetst daar de ramen bij Liano.........lang geleden maar nog altijd levendig van kleur!
 
Terug naar het eerder vertolkte verhaal ......... ook nog eens bij:.Dierendag vandaag, 4 oktober 2009. Waarover anders zouden we het op deze dag kunnen hebben dan over Noordwijk's trots: de roemrijke aquarium-vereniging 'De Glasbaars'.

Alweer een tijdje geleden ter ziele gegaan bij gebrek aan vergader-enthousiasme maar dat was -min of meer- een fenomeen van lang ná hun tijd. Aan de vergader-accomodatie zal het niet hebben gelegen.

Pension 'Liano' hoek Prins Bernhardstraat/Jan van Galenstraat. De gezelligste uitbaters van de wereld. Jaap en Riet Zoete. Zou het pension nog wel bestaan? Heeft u er dan een foto van? Of het recept van Jaap zijn 'haze[n]peper'? Sstt! Kan toch niet...zo'n recept op dierendag!