woensdag 28 oktober 2015

De Competitie, Noordwijk 28 oktober

 
Sprookjes.......bestaan ze? Witte Prinsen op dito paarden....bestaan ze?  Potten met goud aan de einder van de regenboog.........? Doornroosje( villa rechts) of Klein Duimpje dan (villa Midden)? Een dappere vrijwilliger als oud brood versnipperaar? Laat ie het lelijke jonge eendje er maar mee gaan voeren.....mag niet.....wordt het lelijke jonge eendje dik en vet van....kan het dat lelijke jonge eendje eigenlijk schelen.....wordt toch nooit Hollands Topmodel. Moet en mag niet......terug maar weer naar Doornroosje en de Duitser.....zo mooi verzin je een sprookje maar de afloop is niet realistisch........waar blijft het ....en ze leefden nog lang en gelukkig?
 
Doornroosje en Noordwijk
Eind goed al goed. Zoals het in sprookjes hoort te gaan. Maar voor de prins zijn prinses in de armen kon nemen moest er nog heel even op de blaren worden gezeten. Doorprikken, dat bleek de oplossing. Doornroosje toonde haar goede (in)borst. "Zand erover" sprak zij tot de Prins en......................zij leefden nog lang en gelukkig!

En om het weer allemaal goed te maken werd er een bosje doorbloeijende rozen bezorgd door bloemist W. Boomkamp te Noordwijk-Binnen en die werden tentoongesteld in  een prachtig  platelen vaasje gemaakt in Katwijk en met opschrift Noordwijk.......sprookjes bestaan wel!