vrijdag 16 oktober 2015

De Competitie, Noordwijk 16 oktober


Noordwijk en William Clepkens
U denkt natuurlijk waar blijven de mooie plaatjes van Noordwijkse Huizen, vandaag krijgt u een prachtige onder ogen geplukt van het internet. Fraai ingekleurd. Een plaatje! Van een heel oud dorpje aan zee met en heel pril Grand Hotel Huis ter Duin. Maar, en die vraag houdt me nu al dagen bezig....wie is toch die William Clepkens.  Is hij de W.F.J. Clepkens die is gehuwd met A.G. Clepkens-Hendriks en is hij dan de zoon van Marie Elodie De Bock, de weduwe Clepkens en zijn zij de naamgevers van de Stichting Clepkens-Hendriks Fonds en doneren zij gulle gaven aan onder andere de tentoonstelling Louis Couperus, Columnist. Nog tot en met einde oktober te bewonderen in het:

Vragen, vragen, vragen. Dat wordt vast weer plafond staren vannacht!'
 Deze vragen hielden uw blogger nog maanden uit de slaap.....maar ook in de navolgende drie jaar die inmiddels zijn versteken, geen antwoorden.......gaan we maar even een slaapmutsje halen bij
Im Weissen Rösll naast Palace. Echt iets voor de gasten van Pension Liano....leuke meiden, fleurige kleding, leuk dakterras.....nee niet die meisjes......boven, met die soort denneboompjes.....gezellig!
 U ziet me even niet, voor die grote pul bier is verorberd ( of is het veroberd?).......u ziet het peil wordt al leutig...mooie dromen vanavond gewenst, het begin van de Herfstvakantie. Feest!.