zondag 29 juni 2014

Gratis naar Nederland-Mexico

 Dat had gekund, in het jaar 1961 toen de wedstrijd in het Olympisch Stadion te Amsterdam werde gespeeld.....maar om een verkeers-chaos te voorkomen had de KNVB het ei van Columbus uitgevonden: Pendelbussen. Is wel een heel eind rijden naar Fortaleza en................moet er ook nog wel een stukje geroeid worden. Wel een mooie gedachte eigenlijk, dat roeien met de riemen die je hebt......wartaal? Klopt, het zijn de ZENUWEN, maar Louis zegt dat het goed komt......
Wat te denken van een filmraportage Nederland-Mexico op t.v.! JaHaahahahah....een filmreportage op tv! het jaar is 1961 maar gelukkig steekt de KNVB er een stokje voor: geen uitverkocht stadion dan ook geen uitzending op TV. Wie zeurt er nu noch over verkochte wedstrijden anno 2014......écht niet! Pech voor commentator Bep Bakhuys die bleef toen maar gewoon thuis, in de huiskamer met teckel Messi aan zijn voeten soms lijkt de tijd toch even stil te staan !

Gelukkig was er ook nog de Radio..... met het ooggetuigeverslag door ster-reporter Dick van Bommel: die riep GOOOOAAAAAALLLLLL met de allure van een Braziliaanse verslaggever als concurrent van Jack van Gelder......en de voorspelling voor vandaag: 6 doelpunten met voor ieder punt een luidkeels GOOOOOOOOAAAAAAALLLLL!
De uitslag van deze wedstrijdis 2-1 voor Mexico...revanche...daar moet verandering in komen....dat wordt dus een 2-1 zege voor Nederland!