donderdag 5 oktober 2017

De Intuïtie van een Noordwijkse Blogger......Monumenten Status voor Vuurtorenplein.........U krijgt alle gegevens van Noordwijkse Huizen op een presenteerblaadje aangeboden. Aardig? Ja Zeker! Doe er iets mee! Een uitgelezen project voor elke zichzelf respecterende bouwhistoricus of anderszins geschiedkundig publicist....... 
Joh. Matser te Hilversum vraagt vergunning aan voor de bouw van 65 etagewoningen, 37 vakantieverblijven, 4 winkelwoonhuizen, 3 vakantiebungalows, 2 maisonettes en 2 huismeesterwoningen met bijbehorende garages, bergingen en trappenhuizen op een terrein in het Badcentrum Vuurtoren, omgrensd door de Quarles van Uffordstraat, de Bosweg en de Golfbaan.
Wie doet er mee? Zestiger Jaren Project Vuurtoren Plein aangewezen tot Monument.........Steun uit de regio voor prachtig initiatief!!!!!
VUURTORENPLEIN en omgeving.........

Bericht in de Telegraaf van 6-2-1991 KORT FINANCIEEL

■ TBI John Matser Projectontwikkeling (JMP) in Hilversum is voor 40% in handen gekomen van TBI Holdings uit Rotterdam. Voor 1991 verwacht JMP een omzet verwacht van circa f 100 miljoen. TBI, voortgekomen uit het Ogem-concern, boekt met 8.000 werknemers een omzet van ruim f 1,5 miljard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten