dinsdag 12 oktober 2010

Arris Waasdorp en het Casino

U en ik hopen maar dat het goed gaat komen, maar vandaag zijn alle foto's uit blog "Noordwijkse Huizen" verdwenen, ook de nieuwe komen niet te voorschijn, maar anders zou u hier in de  De Zeekant/De Noordwijker van dinsdag 10 februari 1987, 44E jaargang No. 2584 kunnen lezen, "Het verhaal van Arris Waasdorp" uit het stof gehaald door Rikus Schelling en opnieuw uit het stof gehaald door uw blogger uit het schuurtje van mijn broer, liefdevol bewaarde krantenknipsels uit het Noordwijk van zijn jeugd! Dank aan allen, maar nu op Google wachten! Wat is er mis?
O, inmiddels is het allemaal al goed gekomen. Leest u zelf maar de succes-story van de Noordwijkse Tennis Kampioen Arris Waasdorp! Waarom dan die tranen met tuiten? Gewoon boekenstof-allergie, gaat vanzelf weer over...en service van de zaak: U krijgt ook nog de op de krantenvouw weggevallen zinnen:
/jaar heeft hij die redelijk-betaald/tennis, tot hij in 1951 een 25-jarig/die het gebracht heeft van ballenjon-/Schelling meende, blijkt het aandeel/