zondag 12 juni 2016

Badplaats Noordwijk150 Jaar Jong, Allegonda Van Katwijk naar Noordwijk

Villa Allegonda en Noordwijkse Villa's

vrijdag 5 februari 2016:Badplaats Noordwijk 150 Jaar Jong, via Villa Sigrid naar Allegonda

U kent mijn zwak voor villa Allegonda.....en wat lees ik bij het ontbijt.......haar wordt een nieuw leven geschonken met behulp van de Noordwijkse Architect van Egmond.  Mooi en werkelijk goed nieuws. Verdiept u zich nog even in de details en blijf een stukje verder nog even op de sluis dralen, geniet van zee en tuur in de verte waar de mooiste toekomst gloort......wens u allen een goed weekend toe met hier en daar een uitbundig Carnavalsfeest. Alaaf!
Meer over Allegonda in Noordwijkse Huizen: leest u in de aflevering van  maandag 11 maart 2013 &.maandag 29 juli 2013;  met de titel: Horen en Zien bij Kunstvereeniging Katwijk
 Op 29 augustus 2013 kunt u naar een lezing door Hans Vingerling en Annemarie Kingmans over de bijzondere geschiedenis van Villa Allegonda. Noordwijkse Huizen nam u als eens mee op bezoek bij onze goede buur Katwijk in de villa-woning Sigrid genoemd naar de dochter van de schilder G.A.L. Morgenstjern Munthe.. Noteren in de vakantiekalender.....nog meer leuke lezingen....kijk bij Kunstvereeniging Katwijk.