vrijdag 6 januari 2012

Sierlijke Flora Kalender

De kalender van de drukkerij "Flora" maakt met zijn sierlijken vorm en afwerking een bijzonder aangenamen indruk! Mooie woorden, maar hoe zag die kalender er nu uit? Er is vast nog wel een nazaat van de familie van der Meer die zo'n kalendertje al een eeuw op zolder heeft liggen? Zoeken en scannen en aan uw trouwe blogger sturen!  Kan heel  de wereld  er van meegenieten!
De Zaak Flora floreert, meer artikelen, meer mogelijkheden,  meer zetters,  meer drukkers. Wie Prijscouranten, Catalogen, Brochures, Etiquetten, Labels, Nota-Couverten, Enveloppen, Briefkaarten, Memorandums, Nota's, Notaboeken, Aandeelen en Coupons, Visitekaarten, Adres-, Verlovings- en Ondertrouwkaarten, Feestprogramma's, Menu's, Spijskaarten, Slagersnota's, Slagersboekjes met omslag in zilverdruk, enz. nodigt heeft gaat naar de Electrische Drukkerij Flora te Noordwijk.
De Boekhandel wordt geopend aan de Van Limburg Stirumstraat en doet vader C.L.J. van der Meer het bedrijf over aan zijn zoon G.J. van der Meer. Ze hebben er alletwee het volste vertrouwen in.

Een klein inbraakje onder het oog van de Hermandad; het doet ze niet veel, maar die groentendroger, kennen we die al niet als een zeer vindingrijk persoon? Gele Sjalotten? Hoe verzin je het!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten