vrijdag 9 september 2016

Badplaats Noordwijk 150 jaar jong én JO van der Lippe én Schoenerjacht Vigilanter én D.G van BeuningenEr is zoveel belangstelling voor onze prachtige badplaats Noordwijk gewekt door de mooie beelden gepresenteerd aan de volken door omroep MAX........dank daarvoor.... en duikt u ook nog eens in één van die vele blogs met al die leuke bijzonderheden, zoals die met beelden van Havenbaron  van Beuningen.......al heel lang geleden bij u thuis gebracht door uw blogger Noordwijkse Huizen.......Meer weten over Daniël George .........

prachtige ondernemer........in woorden en daden. Feyenoord's nummer EEN.....
Geen watervliegtuig dit keer. Een bescheiden bootje aangemeerd op het strand van Noordwijk. Om de gasten rond te varen over de woelige baren. Net als schipper Jo van der Lippe zijn gasten jarenlang vermaakt op de Noordzee. Ondertussen hier en daar nog wat drenkelingen gered op het strand zetten.....mooi werk.
Tenslotte nog een bijzondere aankomst van een zeilbootje op zee. U leest het in het verhaal van "De Vigilanter" de zakenman die voor een logeerpartij in hotel Rembrandt van het strand gebruik maakte om daar met gezin en koffers aan te landen. En het zilveren koffieservies. Ook mooi!
Ach geniet van ze, Jo en Dan., kerels om te zoenen! Heren van Stand!  Nog veel meer is er te vinden over de Vigilanter.