zondag 6 november 2011

Kunstwoonwagen Tiarka en de NY Marathon

Het bestaan van een Blogger is een eenzaam bestaan. Dat kunt u rustig van uw eigen 'Noordwijkse Huizen aannemen. Zeker vandaag, nu half Noordwijk in New York ront rent. U duimt toch wel voor onze deelnemers aan de NY Marathon? Vlug doen hoor! Ze kunnen het gebruiken! Maar voor de eenzame achterblijvers in Noordwijk ook iets leuks vandaag. Wat denkt u van een bezoekje aan de Kunstwoonwagen van de dames Alice Baert de la Faille-Plato en mej. Rachel van Dantzig, bekwaam in zang, schilderen en beeldhouwen en tijdelijk gebivakkeerd op het terrein van villa Stirum alvorens zij Europa zullen gaan veroveren. Kan niet wachten!!!!!!  U kunt ook meekijken naar de lopers in New York,
een evenement gesponsord door uw eigenste ING, ook leuk om eens bij "stills" te staan!
Op de lijst van deelnemers met het Celebrity-status, komt u onze eigen Edwin van der Sar , retired Manchester United goalie tegen!  Tot slot nog dit overzicht met de einduitslag:
"Geoffrey Mutai heeft de marathon van New York gewonnen. De Keniaan, eerder dit jaar al winnaar in Boston, zegevierde in 2.05.06, een parcoursrecord.Mutai bleef in The Big Apple de winnaar van de Londen Marathon, zijn landgenoot Emmanuel Mutai, en de Ethiopiër Tsegaye Kedebe voor. Bij de vrouwen ging de overwinning naar Firehiwot Dado. De Ethiopische atlete ging na 2.23.15 over de eindstreep. Haar landgenote Buzunesh Deba werd tweede, de Keniaanse favoriete Mary Keitany derde. De 27-jarige Dado, die in maart ook in Rome won, liep voor het eerst in New York. Keitany had halverwege twee minuten voorsprong, maar verspeelde in de slotfase de zege." met dank aan de NOS! En de tijd van Edwin van der Sar: klaar na 4 uur en 19 min‎! Opnieuw een Top Prestatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten