maandag 25 mei 2015

De Competitie, Noordwijk 25 mei

Zoeken in de blog op de dag van 25 mei levert de historie van hotel Noordzee. Het prille begin en de forse flow waarin het nog altijd verkeert. U heeft vast al eens kennis gemaakt en er in verbleven. Prachtige locatie.....pal aan zee en aan de Boulevard. U kunt boeken! U vindt haar terug als GOLDEN TULIP NOORDWIJK BEACH en niemand wil de gelegenheid missen om in een moderne klassieker te overnachten.......
De kamermeisjes van weleer, kok of loopjongen, service en gastvrijheid stonden hoog in het vaandel van ondernemend Noordwijk.
Architect Jesse was de oorspronkelijke schepper van het hotelpand dat in de loop der jaren naar de wensen van de tijd werd aangepast. 
Veel activiteiten werden bedacht om het de bezoekers naar de zin te maken, feesten en optochten en poppenkastvoorstellingen voor de jeugd.

En wat doen wij deze zomer?  Bestrijdt de crisis: Verteert Uw geld in eigen land! Belangrijke reducties............weet u direct waaraan u uw vakantiegeld kunt opmaken. Weekje Noordzee iets voor U?
De visserij verdween uit het dorp........vissers werden badmannen en kregen als belangrijkste taak de  "wellness" van de badgasten.  Laat "Wellness" de aanbeveling van de badplaats voor de toekomst zijn.
Maar misschien zoekt u er nog iets extra's bij? Hoe denkt u over het amusement van het Radisson Blu Palace Hotel., ook zo heel schattig.......Brooklyn Nights Dinner Experience, tot ziens dan allemaal. moet er nodig eens tussenuit! Over al die andere super-hotels in de Badplaats Noordwijk aan Zee, krijgt u later meer te horen!