dinsdag 26 mei 2015

De Competitie, Noordwijk 26 mei

Een huwelijk om nooit te vergeten!  Het jaar is 1962 en in de meest gedistingeerde badplaats van Noordwijk wordt in het Rembrandthotel de bruiloft gevierd van de dochter van de Amsterdamse Industriëel, Dumphandelaar én  Miljonair, de heer M.M. Caransa. Bekende kunstenaars treden er op: Fred kaps, Rika Jansen en Carla-met-de-Poppen!
Noordwijk maakt zonder twijfel den meest gedistingeerden indruk van onze Noordzee-badplaatsen. In ons bijblad is een artikel aan het rustige dorp gewijd, waarin burgemeester Van Panhuys over zijn gemeente vertelt. — Links een gezicht op den zonnigen strandboulevard; in het midden een vogelvlucht-foto van Noordwijk aan Zee; rechts een tegenstelling: een straatje vol stemming uit het oude Noordwijk-binnen. Algemeen Handelsblad 18-06-1927


Het is een vreemde verzameling oud en andere berichten vandaag, geef het toe.....maar leuke plaatjes en de zoekmachine werkt niet.....heeft u vast ook al gemerkt.
Paar daagjes Pinksteren in gedistingeerd Noordwijk doorbrengen....maak gebruik van de grote kortingen...PING- ster weekend? Volgend jaar dan maar weer, wel tijdig reserveren!

De Tijd : godsdienstig-staatkundig dagblad 30-07-1915Liever toch uw eigen woninkje aan de zee? Villa Cato staat te koop. Misschien belt er een klant  om uw pand te bezichtigen....Zet u dan wel koffie voor uw bezoeker.....wordt anders wel een droge visitite!