dinsdag 16 juni 2009

Villa Welkom

Villa 'Welkom' heeft 9 kamers, 1 keuken, badkamer, 1 dienstbodenkamer met bijkeuken. Huurprijs vor het seizoen f 1.000,-- te bevragen aan het adres van de heer L. Lang Zuid-Boulevard.

Wel ontbreekt er nog iets. Ze missen hun hondje. De kleine taks, verloren ergens in de omgeving van Noordwijk. Acht jaar later is het wéér mis! De volgende lieveling, Vivi, een lichtbruine Pincher, de oren en staart gecoupeerd is weggeloopen. Had ik ook gedaan als ze mijn oren en staart hadden gecoupeerd!

Nog meer ellende op de stoep! Het dochtertje van de weduwe W. komt met haar rijwiel zo ongelukkig ten val dat zij in bewustloozen toestand bij villa 'Welkom' naar binnen wordt gebracht. Deerlijk aan hoofd en gelaat gewond wordt zij later per rijtuig naar haar moeder in Noordwijk Binnen vervoerd.

Mevrouw Hiby ['Haaibaai' op zijn Noordwijks] moet direct op zoek naar een heldere dienstbode om de sporen van het ongeval uit te laten wissen.

Het viel niet mee "cool" te blijven onder die dramatische omstandigheden op het laatst zag iedereen ze vliegen!

Er komt ook nog een stel ongenoode gasten langs die zich brutaal toegang tot de woning verschaffen. Nachtwaker Berben heeft ze jammer genoeg ook niet in de gaten en wordt daarbij "gearresteerd" door den adjunct-inspecteur van politie Dordtlans, maar dat is denkt 'Noordwijkse Huizen' een spelfoutje voor "geassisteerd".

Het blijft druk in de Villa aan de Pickéweg. Villa 'Welkom', het moet in de naam hebben gezeten! Ze hadden beter 'Verboden Toegang' op de voorgevel kunnen schilderen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten