dinsdag 17 maart 2015

De Competitie, Noordwijk 17 maart

Noordwijk bereidt zich voor op het tulpenfeest! Prachtig voorbeeld van bloemenbadplaats promotie....in 1932 werd er nog aan de weg getimmerd......gemeente, ondernemers en vrijwilligers.....met als resultaat veel bezoekers aan de badplaats. 
De dag van 17 maart brengt ons -vooral niet te vergeten: "Sint Patricksday".... de dag waarop een ieder met een vleugje Iers bloed in d'aderen  buitensporig de naamdag van hun patroonheilige mag vieren: Sint Patrick....min of meer het bloedbroertje van onze eigen plaatselijke heilige Sint Jeroen. Het is maar dat u het weet! Gaan we door met onze eigen bloemenbadplaats.  Toevallig ging het op 17 maart 2009 ook al over het Florapark en de Keukenhof. Tulpenfeest in Noordwijk. Maximale publiciteit voor de bloemenbadplaats maar voor een handje vol tulpenbollen overgedaan aan Lisse.
Maar daar is het ook geen rozengeur geworden op vandaag na dan....wat meldt het Leids Dagblad van heden:
Na enige onenigheid eindelijk accoord over de fusie..... Keukenhof wordt plotseling één.....

 Was het nog maar 1932, stonden we nog maar aan het begin van de Opening van de Bloemententoonstelling......met een promotie-team onder aanvoering van A. Dorsman.....maar.....alles is mogelijk...toch?
Misschien voelt u zich wel geroepen het Corso in de vaart der Volkeren voort te stuwen, meldt u aan en maak deel uit van het "Bollenstreek Promotie Team". Succes!